April 6, 2021

Waarom wij fan zijn van Webflow

Een website kan op veel verschillende manier gebouwd zijn. Er is enorm veel keuze en ieder systeem heeft voor zowel ontwikkelaar als beheerder zijn eigen voor- en nadelen. De ideale wereld bestaat niet, maar Webflow als systeem komt daar wel bij in de buurt!

Over Webflow

Webflow is een platform wat snel aan populariteit aan het winnen is vanwege het flexibele en gebruiksvriendelijke karakter. Daarnaast is Webflow een zogenaamde ‘no-code’ oplossing. Het niet hoeven schrijven van code levert met name tijdswinst op. Een uniek design kan snel en accuraat nagebouwd worden. En efficiëntie betekent een toegankelijke prijs!

Super gebruiksvriendelijk

Webflow heeft zowel aan het belang van de ontwikkelaar als de beheerder gedacht. Als ondernemer heb je het druk met ondernemen. Het beheren van je eigen website moet daarom snel en makkelijk gaan. Tekstuele aanpassingen voer je aan de voorkant van de website door. Zo weet je precies welk stukje tekst je waar moet aanpassen. Hetzelfde geldt voor het aanpassen van afbeeldingen, het toevoegen van blogs etc.  Onderstaand filmpje (Engels) laat het gebruikersgemak van Webflow goed zien.

 

Snelle website

Websites gemaakt met Webflow zijn altijd snel, omdat Webflow hele schone code genereert. Dat klinkt goed en dat is het ook! Dit betekent namelijk concreet dat de website niet vervuild is door oude of overbodige stukjes code. Jouw bezoekers en potentiële klanten houden niet alleen van een snelle website, Google ook!

Resultaat Pagespeed Insights (Google)
Resultaat PageSpeed Insights (Google) van de door ons gebouwde website krulo.nl


Wij zijn fan!

Kortom, een goede website vertelt een verhaal, inspireert de potentiële klant en is de online belichaming van jouw bedrijf. Daarnaast is een goede website snel en nog belangrijker, makkelijk te beheren. Webflow maakt al deze aspecten mogelijk en daarom zijn wij fan!

Wil je meer informatie over Webflow of over het laten ontwerpen en bouwen van een website? Neem dan gerust contact op!

Meer blogs