July 22, 2021

Bloggen met Webflow

Vaak worden blogwebsites met WordPress gebouwd. Het is het meest gebruikte platform voor blogs en online is er veel over te vinden. Maar wist je dat Webflow de nieuwe upcoming WordPress is? Bloggen met Webflow heeft heel veel voordelen en is niet voor niets in een korte tijd ontzettend populair geworden. Lees in dit blog waarom jij de mooiste blogs maakt met Webflow.

Jouw blog in één handomdraai

Met de klantenservice van Webflow en een enorm grote kennisbank, kan jij met Webflow zo aan de slag. Wat ook handig is, is dat Webflow een website builder met een eigen CMS en hostingprovider in één is. Hierdoor heb je alles lekker veilig onder één dak en loopt alles logisch in elkaar over. Ga eens naar de website van Webflow en bekijk gedetailleerde informatie over het maken van een eigen blog.

Uniek en van deze tijd

Met Webflow bouw  je de mooiste, unieke designs. Vaak worden bij WordPress standaard templates gebruikt. Ook zie je eigenlijk altijd gelijk dat het gebouwd is in WordPress. Met Webflow bouw jij de meest unieke websites, en dit helemaal zonder code! Het is gemakkelijker dan je denkt.

Geoptimaliseerd voor SEO

Zoals je in eerdere blogs hebt kunnen lezen, is SEO ontzettend belangrijk voor jouw blogwebsite. Gelukkig is Webflow volledig geoptimaliseerd voor SEO en hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wat een ontzettend groot plus punt is, is dat Webflow websites ontzettend snel laden. Hier wordt Google blij van en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.  

Eventjes een stukje techniek over jouw Webflow website:

Het meegeven van meta tags, 301 redirects, canonical tags en het maken een automatische XML kan gewoon! Altijd eventjes fijn om zeker te weten.

Wij raden het aan: Ga bloggen met Webflow

Als UX-designer en online marketeer draaien wij al heel wat jaren mee in de digitale wereld. Daarom zien wij steeds vaker de nadelen van WordPress en zien we dat veel mensen de overstap maken naar Webflow. Ook steeds meer bureaus zijn met Webflow aan de slag gegaan. Webflow is WordPress aan het inhalen, daar zijn we van overtuigd. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Meer blogs