Diensten website

Cox Coaching

Begin 2022 neemt Else het dappere besluit om voor zichzelf te beginnen als voeding- en lifestylecoach. Dit besluit komt niet uit de lucht vallen. Dagelijks is Else bezig met de positieve effecten van gezonde voeding voor zowel je mentale als fysieke gezondheid. Door de jaren heen heeft ze veel geleerd door middel van vallen en opstaan en deze leringen wil ze delen met andere mensen die graag het roer om willen gooien én om willen houden!

Wat hebben wij gedaan?
Bekijk de website

Het project van Cox Coaching startte met de ontwikkeling van haar logo en huisstijl. Zoals Else het zelf zegt, mijn uitstraling mag niet "te poezelig" zijn. Het moet stoer zijn. Wanneer iemand zijn levensstijl graag wil aanpassen, dan moet hij of zij daar intrinsiek gemotiveerd voor zijn. Natuurlijk motiveer ik, maar wel tot op zekere hoogten. Mensen moet het zélf doen. Deze mentaliteit onderscheid Else van haar concurrenten en dit moet dan ook terugkomen in haar huisstijl en logo. En dat is gelukt! Het logo straalt kracht uit en de twee 'c's' zijn subtiel verwerkt in één beeldmerk.

Transformatie gevisualiseerd

Het is belangrijk dat de bezoeker weet dat Else haar coaching baseert op kennis, maar ook uit eigen ervaring. De indrukwekkende transformatie van Else hebben we daarom gevisualiseerd door middel van een animatie die de verschillende foto's "opstapelt" op het moment dat de bezoeker scrollt. Op deze manier wordt de bezoeker nieuwsgierig gemaakt naar het gehele verhaal van Else.

De transformatie van Else gevisualiseerd

Opvallende header

Voor deze one-pager is het belangrijk dat de bezoeker vanaf moment één overtuigd is van de deskundigheid van Else. Vandaar dat de header veel aandacht heeft gekregen. Het bevat de USP's en door middel van Webflow animaties heeft de header dynamiek en uitstraling gekregen. De kleur zwart is bewust gekozen om kracht en doorzettingsvermogen uit te stralen. De zachte, oranje tint geeft de pagina de 'vrouwelijke touch' om aan te sluiten bij de, met name uit vrouwen bestaande, doelgroep.

One Page Love

De website viel niet alleen bij de coachees van Else in de smaak, maar werd ook opgepikt door de showcase website: One Page Love. Op deze website staan uitsluitend one-pagers en is bedoelt voor designers om inspiratie uit te halen. Een one-pager heeft slechts beperkte ruimte, vandaar dat het altijd een uitdaging is om de pagina uniek te maken, zonder de boodschap teniet te doen.

Vermelding op One Page Love

Gebruiksvriendelijkheid Webflow

Inmiddels heeft Else al een wachtlijst en een indrukwekkend aantal volgers op haar Instagram account @coxcoaching. Else is de partner van Lot Beukers en na het zien van het gemak van Webflow, wilde ook Else haar website op dit systeem:

"Ik ben super trots op onze samenwerking en het resultaat wat we gezamenlijk hebben neergezet! Zin in de tijd die gaat komen en mensen te begeleiden naar een gezond lichaam."