Blogwebsite

Viora Rebergen

Viora kreeg in 2016 de diagnose acute leukemie en legde haar indrukwekkende verhaal vast op een blog en deelde alles met haar volgers op Instagram. Ze mocht beter worden en deelt haar positieve kijk op haar leven dagelijks met 37K volgers op Instagram. Daarnaast is ze ervaringsdeskundige en heeft ze en boek geschreven. Daar hoort toch een professionele website bij?! Dat mochten wij voor haar doen! ↓

Wat hebben wij gedaan?
Bekijk de website

Viora. Een jonge, ondernemende vrouw. Haar leven veranderde volledig toen ze in 2016 de diagnose acute leukemie kreeg. Updates over hoe het met haar ging deelde ze op haar website en op Instagram. Het aantal volgers steeg snel. Mensen waren onder de indruk van haar positiviteit en doorzettingsvermogen. Lees hier het verhaal van Viora en meer over haar persoonlijke blog.

Over Viora

Viora is 30 jaar en woont samen met haar vriend, Joost in Utrecht. Na de HAVO is ze Bedrijfscommunicatie gaan studeren aan de HU in Utrecht. Net voordat ze afstudeerde leerde ze Joost kennen, waar ze inmiddels 7,5 jaar mee samen is. Viora en Joost hebben het goed samen. Ze runnen twee succesvolle bedrijven, reizen samen naar de mooiste plekjes en beleven regelmatig mooie avonturen. Het leven lacht ze toe, totdat het ineens volledig op z'n kop wordt gezet. Bij Viora wordt acute leukemie geconstateerd. Haar leven zag er vanaf toen, ineens heel anders uit. Niks was meer zeker en het ongedwongen, jonge leven was voorbij.

Een persoonlijk blog

Viora wil graag haar verhaal kwijt – ze wil van zich afschrijven. Daarnaast vragen veel mensen hoe het met haar gaat. Met een persoonlijk blog kan ze haar proces delen en houdt ze tegelijkertijd iedereen op de hoogte. Daarnaast probeert ze door haar openheid ook anderen te helpen. Op Instagram neemt Viora de dappere beslissing om met iedereen te delen wat kanker met je doet op jonge leeftijd.

Het meemaken van zoiets heftigs, doet je beseffen hoe waardevol het leven is. En al vrij snel riep ze tegen Joost: 'Als ik beter ben wil ik op wereldreis!'. Na een traject van 2,5 jaar was ze officieel beter verklaard. Een paar maanden daarna stapten Joost en Viora (april 2019) op het vliegtuig, met een wereldreis van een jaar in het vooruitzicht! Ze maakten de mooiste reis van hun leven. Na de reis schreef ze samen met Joost het boek 'Beter op Reis'. Nu werken ze hard aan het vervolg. Ook is ze actief als influencer en ervaringsdeskundige. Hierover kun je meer lezen op haar website.

In de media

Haar verhaal werd vanwege haar openheid en positieve instelling opgepikt door verschillende media. Zo stond ze met haar verhaal in tijdschriften als Vriendin, Flair en Women's Health, maar ook in verschillende kranten en online platforms. Vanaf 2016 tot en met nu heeft Viora 37.000 volgers op haar Instagram account gekregen. Dagelijks inspireert ze mensen met hoe ze nu in het leven staat.

Waarom Viora toe was aan een nieuw blog

De blogwebsite die ze in 2016 had gemaakt voldeed niet meer aan haar wensen. Viora heeft inmiddels niet meer alleen een blog, maar is ook influencer, schrijver en ervaringsdeskundige. Ook was de lay-out verouderd en WordPress vergde ontzettend veel tijd. Webflow sloot beter aan bij haar wensen. Dus hoog tijd voor een upgrade!

Via Instagram zijn Viora en Market Your Brand met elkaar in contact gekomen. De klik was er meteen, en we hadden ontzettend veel zin om met dit leuke project aan de slag te gaan.

Viora over de samenwerking met Market Your Brand

Na een inspirerend overleg hebben wij een heel nieuw design voor haar gemaakt. Vrolijk, eigenzinnig, enthousiast en uitbundig met emoji's. Dit was precies wat ze uit wilde stralen met haar blog. Ook hebben we samen het concept Viora Talk en Viora Walk toegevoegd. Tijdens een Viora Talk of een Viora Walk inspireert ze mensen 1 op 1 met haar positieve vibes, als steuntje in de rug tijdens bijvoorbeeld een ziekte of "gewoon" een moeilijke periode.

“Mijn website was heel hard toe aan een update. Marlies en Germen hebben mij supergoed geholpen en hebben mijn ideeën omgezet in een frisse nieuwe site! Ik ben enorm blij met het eindresultaat”

Market Your Blog

Ben jij toe aan een nieuw blog of kan je wel wat advies gebruiken? Laat het ons weten. Wij staan klaar om je te helpen. Let’s go and "Market Your Blog"!