Shopify webshop

Su Sea badkleding

Susan houdt van zon, zee en strand. Wat een prachtige, zonnige dag nog beter maakt is een bikini of badpak die lekker zit en waar je je als vrouw goed in voelt. Een bijna kansloze missie. Susan besloot zich niet langer te storen en haar eigen merk op te starten, genaamd Su Sea. Kwalitatief zeer goede badkleding, met een super goede pasvorm én reversible! De huidige webshop van Susan benadrukte deze unieke eigenschappen niet en het was onnodig ingewikkeld om te bestellen. En toen mochten wij aan de slag! ↓

Wat hebben wij gedaan?
Bekijk de website

De voormalige webshop van Su Sea was onoverzichtelijk en klanten vonden het lastig om de juiste producten te vinden en vervolgens te bestellen. Daarnaast was het een rommeltje geworden vanwege de vele verschillende varianten. Een bikinibroekje is al snel te bestellen in 8 verschillende kleurencombinaties en vervolgens beschikbaar in 5 maten. Dat betekent dat één product 40 varianten heeft. Heel fijn dat de klant zoveel keuze heeft, maar overzicht creëren binnen de webshop was extra belangrijk.

Een nieuwe Shopify webshop voor Su Sea

Susan volgde influencer Viora Rebergen al geruime tijd via Instagram. De nieuwe website van Viora sprak Susan qua stijl en overzicht erg aan en ze besloot om contact met ons op te nemen! Na een kort overleg was het al snel duidelijk en konden wij aan de slag. Wij bouwden een Shopify webshop en tegelijkertijd gaven we de styling en uitstraling van Susan haar merk een opfrisbeurt.  

In mijn vorige webshop heb ik veel tijd geïnvesteerd. Dat er toch een nieuwe shop moest komen was duidelijk, maar ik had hier zelf geen tijd en ruimte voor. Vandaar dat ik besloot om het uit te besteden aan Market Your Brand. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Vanaf deze basis kan ik zelf verder doorontwikkelen.

Overzicht in de verschillende keuzes

De badkleding van Su Sea is gemaakt van gerecycled zee afval, zoals visnetten. Daarnaast bespaar je ruimte in je koffer en geld voor een extra bikini, dankzij de badkleding die je aan twee kanten kan dragen. Badkleding van Su Sea is absoluut een bewuste keuze!

Keuzestress ligt echter wel op de loer, want Su Sea heeft hele gave kleurencombinaties beschikbaar. Ben je in een gewaagde mood? Draag dan de kant met luipaard print. Wil je minder opvallend op het strand liggen? Dan draai je de bikini om en is zwart jouw kleur! De productdetailpagina geeft overzicht in de verschillende kleurcombinaties en de beschikbare maten. Een potentiële klant ziet in één oogopslag wat zij kan bestellen.

Voorbeeld van een productdetailpagina van Su Sea

Unieke eigenschappen van het product

Natuurlijk zegt iedereen van zijn eigen product dat het uniek is. Des te lastiger om dit goed naar voren te laten komen als het écht zo is. Daarom bevat iedere productdetailpagina een Unique Selling Point gedeelte, waar de pijlers van Su Sea in benadrukt worden.

Waarom Su Sea haar badkleding een heel goed idee is!

De mogelijkheden van Shopify

De basis van Susan haar webshop staat. Nu kan ze zelfstandig verder aan de slag. Shopify biedt veel geïntegreerde marketingmogelijkheden, zoals het versturen van een nieuwsbrief of een geautomatiseerde mail versturen wanneer een potentiële koper het winkelmandje zonder bestelling heeft verlaten.

Een ander belangrijk aspect van Shopify is de gebruiksvriendelijkheid. Shopify is een platform wat volledig gericht is op webshops. Niet alleen in de functionaliteiten, maar Shopify faciliteert de webshop eigenaar om op een relatief makkelijke manier, de hoogst mogelijke potentie uit zijn of haar shop te halen. En daarom zijn wij fan!