Blogwebsite

Be More Unicorn

Joost & Viora gaan in 2019 voor een jaar op wereldreis. Deze grote stap is spannend, maar volkomen logisch. Het is dé manier om het leven te vieren. Deze belevenis moet natuurlijk vastgelegd worden en dat hebben ze gedaan! De vlogs kan je vinden op YouTube, beeldmateriaal op Instagram en blogs op de website. Nu, 2 jaar later staan de blogs nog steeds vol met onmisbare tips en beleven ze nieuwe avonturen. De huidige website was outdated en lastig te beheren en toen mochten wij voor de derde keer aan de slag voor dit leuke koppel! ↓

Wat hebben wij gedaan?
Bekijk de website

Als je het blog van Viora leest snap je nóg beter waarom Joost & Viora de grote stap hebben gezet om alles in Nederland voor een jaar achter te laten en op reis te gaan. Het leven moet geleefd worden. Een hele heftige periode ligt achter ze en het is tijd voor onvergetelijke ervaringen. Ze gaan met z'n tweeën het avontuur tegemoet en delen alle hoge pieken en diepe dalen mat hun 31.000 volgers op Instagram. Mensen zonder Instagram kunnen de avonturen volgen via de vlogs op YouTube of de blogs op de website. Iedereen reist met ze mee in een virtuele rugzak.

Op Instagram zie je voornamelijk foto's van prachtige uitzichten en jaloersmakende stranden. Wat je niet ziet zijn de vele uren in een bloedheet busje met teveel mensen om dat hagelwitte strand te bereiken. Die momenten wilden wij juist delen. Want het echte reizigersleven gaat niet altijd over rozen.
Instagramfeed bemoreunicorn
Instagramfeed @bemoreunicorn, sept 2021

Van exotische plaatjes naar Nederlandse kiekjes

Inmiddels zijn Joost & Viora alweer een hele tijd thuis. De exotische foto's op het instagramaccount @bemoreunicorn hebben plaats gemaakt voor sfeervolle beelden uit eigen land. Vanwege het grote bereik van Be More Unicorn worden Joost & Viora geregeld uitgenodigd om te komen logeren op de meest unieke plekken in Nederland.

De website was een drempel om te gaan schrijven

De hele ervaring legden ze wederom vast, maar niet op het blog. Het beheren van de Wordpress website was lastig en eigenlijk wilden ze er ook niet teveel tijd insteken. Zonde! De waardevolle blogs boordevol tips & tricks over hoe je een wereldreis aanpakt en welke avonturen je waar kan beleven kwamen niet goed tot hun recht. Dat kan anders!

Een nieuwe website

Aan de huidige website moest zoveel aangepast worden dat de keuze voor een volledig nieuwe site volkom logisch was. De focus van de website ligt op het blog en de onderliggende thema's wereldreis, travel tips en Nederland. Daarnaast kan je op de website meer informatie over vinden over de boeken die Joost & Viora hebben geschreven: "Beter op reis" en "De reis van je leven". De boeken beschrijven het leven van Joost & Viora tijdens het ernstig ziek zijn van Viora tot teruggaan naar goede gezondheid en het leven vieren met een fantastische reis. Een grote inspiratie voor iedereen!

De reis in beeld met een Interactieve wereldkaart

Een overzicht van de reis door middel van een routekaart geeft pas écht goed weer hoe indrukwekkend de reis van Joost & Viora is geweest. Voeg daar een aantal imponerende statistieken aan toe, zoals de 128 verschillende bedden waar ze in geslapen hebben en je hebt de reis samengevat in één afbeelding. Wil je meer weten over een land? Klik dan op het bolletje en je gaat direct naar het bijbehorende blog. Heel tof!

De route van Joost & Viora in een interactieve kaart

De derde website voor Joost & Viora

Dit is de derde website die mochten maken voor het ondernemende stel Joost & Viora. De samenwerking is ooit begonnen met een oproepje van Joost die zijn fotografie naar een hoger en professioneler niveau wilde tillen met een representatieve website. Daar is de website www.joostvanwilligenburg.nl uitgekomen. Het werken met Webflow en de bijbehorende mogelijkheden voor een uniek design bevielen zo goed, dat we ook Viora haar eigen blogwebsite onder handen mochten nemen. Met de blogwebsite www.bemoreunicorn.nl is het (online) cirkeltje voor Joost & Viora rond!